Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Hızlı Gönderi
Jpg Scandal Absolu Parfum Concentre Parfüm 80 Ml
Jpg Scandal Absolu Parfum Concentre Parfüm 80 Ml 1
Jpg Scandal Absolu Parfum Concentre Parfüm 80 Ml 2
Jpg Scandal Absolu Parfum Concentre Parfüm 80 Ml 3
Jpg Scandal Absolu Parfum Concentre Parfüm 80 Ml 4

Jean Paul Gaultier Jpg Scandal Absolu Parfum Concentre Parfüm 80 Ml

6017 TL
Sepette %20 Net İndirim
YZMRB20

Sepette %20 Net İndirim

YZMRB20

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Tam bir Skandal! Jean Paul Gaultier imzalı yeni Scandal Absolu Paris gecelerini ateşe veriyor. Çıplak bacaklar, dans pistinde dalgalanan skandal bir beklentinin ürpertisini gönderiyor. Vernikli altın rengi dizginlenemez bir duygusallık yayıyor. Bağımlılık yaratan, yoğun amberli şipre kokusu duyuları harekete geçiriyor. Eksantrikliği kucaklamak ve gecenin derinliklerine dalmak için bir çağrı. Lezzetli ve cüretkar… Skandal yaratan ölçülerde amberli bir şipre. Daphné Bugey, Fabrice Pellegrin ve Ane Ayo'dan yoğun konsantrasyonlu bir koku. Scandal Absolu, cüretkar bir sürprizden sonra tüm duyuları sarsar! Alışıla gelmişin dışındaki kıvrımları ve değerli içerikleriyle, sınırları zorlayan, sulu siyah inciri ile baş döndürücü, şehvetli sümbülteber ve yükselen sandal ağacıyla birleştiriyor. Cömert ve yoğun bir amber bu şipreyle çarpışıyor. Anında bağımlılık yaratan ve lezzetli bir skandal.
Ürün İçeriği : AQUA (WATER), CETEARYL ETHYLHEXANOATE, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, SORBITAN STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CYCLOHEXASILOXANE, BENZYL SALICYLATE, CARBOMER, PROPYLENE GLYCOL, LIMONENE, DISODIUM EDTA, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLATE COPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), COUMARIN, LINALOOL, TRIDECETH-6, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL.
Kullanım Şekli : Bu yoğun amberli şipreyi göğsünüzdeki ve bileklerinizdeki nabız noktalarına odaklanarak püskürtün. Şehvetli sis içerisindeki heyecanınızı uyandırın. Skandal başlasın!
Parfüm Notası : Amber , Siyah İncir, Sandal Ağacı, Sümbülteber
Mililitre Bilgisi : 80 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İspanya
Model Kodu : PJG65189843
Ürün Kodu: : 5003161472

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin