Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Sansli Ürünler
Hızlı Gönderi
EMU Deri Taba Kadın Bot PLATİNUM STİNGER SLİM MİNİ
EMU Deri Taba Kadın Bot PLATİNUM STİNGER SLİM MİNİ 1
EMU Deri Taba Kadın Bot PLATİNUM STİNGER SLİM MİNİ 2

EMU EMU Deri Taba Kadın Bot PLATİNUM STİNGER SLİM MİNİ

6799.99 TL

Renk:

SiyahTaba

Beden

Seç
Stoklar azalıyor, tükenmeden alın.
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Materyal : Avustralya Yapımı Yeni, daha ince, daha kadınsı kesim Birinci sınıf suya dayanıklı Avustralya çift yüzlü koyun postu Çıkarılabilir anatomik koyun postu astarlı iç taban Koyun derisi nemi doğal olarak uzaklaştırarak ayakkabıların kokusuz kalmasını sağlarken ayakları kışın sıcak, yazın serin tutar Çekiş ve destek için dalga tasarımlı dayanıklı kauçuk dış taban
Teknoloji : Avustralya Yapımı Yeni, daha ince, daha kadınsı kesim , Birinci sınıf suya dayanıklı Avustralya çift yüzlü koyun postu , Çıkarılabilir anatomik koyun postu astarlı iç taban , Koyun derisi nemi doğal olarak uzaklaştırarak ayakkabıların kokusuz kalmasını sağlarken ayakları kışın sıcak, yazın serin tutar Çekiş ve destek için dalga tasarımlı dayanıklı kauçuk dış taban .
Ürün Açıklaması : Platinum Stinger Slim Mini, klasik koyun derisi botumuzda yeni bir aerodinamik tasarım sunuyor. Birinci sınıf suya dayanıklı Avustralya çift yüzlü koyun postundan üretilmiştir ve Avustralya'daki fabrikamızda EMU'nun kalbinde el işçiliğiyle üretilmiştir. Kalıplanmış süet topukluk rahatlık ve destek sağlarken, dayanıklı kauçuk dış taban çekiş ve kavrama sunar. Bu klasik el yapımı botlar, her sezon kesintisiz sıcaklık sağlar.
Menşei : Avustralya
Model Kodu : PLATİNUM STİNGER SLİM MİNİ
Fermuar Bilgisi : Fermuarsız
Topuk Boyu : 3 cm
Topuk Tipi : Düz
Taban : Kauçuk
İç Materyal : Yün
Dış Materyal : Deri
Malzeme : Yün
Ürün Kodu: : 5003084404_211

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin