Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
SoundPEATS Clear  Bluetooth Kablosuz 5.3, 40 Saat Oynatma Süresi, Çift Mikrofon, Bluetooth Kulaklık
SoundPEATS Clear  Bluetooth Kablosuz 5.3, 40 Saat Oynatma Süresi, Çift Mikrofon, Bluetooth Kulaklık 1
SoundPEATS Clear  Bluetooth Kablosuz 5.3, 40 Saat Oynatma Süresi, Çift Mikrofon, Bluetooth Kulaklık 2
SoundPEATS Clear  Bluetooth Kablosuz 5.3, 40 Saat Oynatma Süresi, Çift Mikrofon, Bluetooth Kulaklık 3
SoundPEATS Clear  Bluetooth Kablosuz 5.3, 40 Saat Oynatma Süresi, Çift Mikrofon, Bluetooth Kulaklık 4

Soundpeats SoundPEATS Clear Bluetooth Kablosuz 5.3, 40 Saat Oynatma Süresi, Çift Mikrofon, Bluetooth Kulaklık

Satıcı: Moderh Store 10.0
1199 TL

Renk:

Açık KremBeyazSiyah
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 30 Gün Sonra 6 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri

Garanti Süresi

2 Yıl

Renk

Açık Krem

【Özel ve benzersiz bir şeffaflık Bluetooth SoundPEATS kulaklıkları benzersiz ve özel bir şeffaflığa sahiptir. Bu görünüm, yalnızca bir kullanım deneyimi deneyimi ile orantılı değil, aynı zamanda ilham verici bir deneyim deneyimi de sunuyor. Küçük boyutlar ve kulaklıkların boyutu, her an müziğin keyfini kaçırabilmeniz için rahat bir kullanım rahatlığı sağlar.

40 saatlik ultra çoğaltma süresi. Toplam 40 saatlik oynatma süresi ve uzun bir pil ömrü boyunca bir gösterim kesintisi. Toplam kargo ücreti 7 saate kadar devam eder ve şarjla meşgul olduğunuz süre boyunca tüm gün boyunca en sevdiğiniz müziği çalabilmeniz için ilave şarj ücreti 40 saattir. Kesintilere son verin ve müzikte özetleyin.

【Bluetooth 5.3 ve tek başına bir deneyim için Bluetooth 5.3 teknolojisine sahip kulaklıklar, denizde, sporda veya sporda anında ve mükemmel bir ses deneyimi için hızlı bağlantı sağlar ve yapılandırılabilir. Cihazınızın Bluetooth yapılandırmasında "SoundPEATS Clear" seçeneğini seçerek şarj sisteminizdeki kulaklıkları kaldırmanız yeterlidir. Kulaklıklar cihazınıza otomatik olarak bağlanır.

12 mm'lik biyolojik bilgisayar diyafragma denetleyicisi SoundPEATS kulak içi kulakçıkların 12 mm'lik biyolojik titreşim denetleyicisi sayesinde bu küçük kulaklarda bir ses ortamını bozabilirsiniz. Kontrolörün geniş dinamik aralığı etkileyici bir yankı uyandırır, bir ses tonuyla ses çıkarır ve tamamen yeni bir şekilde müzik deneyi yapar.

【Akıllı çift mikrofonlu ENC】SoundPEATS Clear, çift mikrofonlu mikrofon azaltma teknolojisiyle donatılmıştır. Bu, ortamdaki rahatsız edici tacizin konuşma sırasında etkili bir şekilde ortadan kaldırılabileceği anlamına gelir, telefonların ve akışkanların temiz olmasını garanti eder. Deniz, bir havaalanı, tren istasyonu veya yoğun bir trafik ortamına sahip olduğundan, arkadan gelen tacizden kurtulabilir ve açık bir konuşma deneyiminden ve günahlardan mahrum bırakılabilir.

Ürün Kodu: 15050614