Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
MALLORCA BİKİNİ SET
MALLORCA BİKİNİ SET 1
MALLORCA BİKİNİ SET 2
MALLORCA BİKİNİ SET 3
MALLORCA BİKİNİ SET 4

Fifth Sense MALLORCA BİKİNİ SET

Satıcı: Fifth Sense 10.0
7600 TL

Renk:

Mavi Mavi
Ürün Bilgileri

Cinsiyet

Kadın

Renk

Mavi

Mallorca'nın derin deniz mavilerine bu çok yönlü bikini seti ile Fifth Sense Lingerie'nin Yaz Kokusu Koleksiyonu'na dalın. Sürdürülebilir kumaştan üretilmiş ve altın aksesuarlarla süslenmiş olan bu set, uzun bağlarıyla çeşitli stil seçenekleri sunar, eko-dostu bir moda tutkunu için benzersiz bir plaj görünümü arayanlar için mükemmeldir.

Malzeme:

90% Polyester, 10% Ea

NASIL BAKIM YAPILIR

Elde Yıkayın: Tabii ki, kıyafetinizi sadece çamaşır makinesine atmak çok daha kolaydır (hepimiz bunun suçlusu olabiliriz) ama bize güvenin, elde yıkamanın zaman ayırmaya değer olduğunu söyleyebiliriz!

Her Kullanımdan Sonra Yıkayın: Giydikten sonra mümkün olduğunca çabuk yıkamaya çalışın; buna imkanınız yoksa, en azından soğuk su altında nazikçe durulayın.

Doğrudan Güneş Işığında Kurutmayın: Mayo ve bikiniyi dışarıda kuruturken, doğrudan güneş ışığına maruz bırakmaktan kaçının. Güneşte uzun süre kurutmak kumaşa zarar verebilir.

Isıdan Uzak Tutun: Asla (tekrar ediyoruz, asla) ütü yapmayın veya mayo ve bikinilerinizi kurutucuya atmayın! Aşırı ısı, hassas kumaşı zamanla parçalar ve kıyafetinizin rengini ve şeklini bozar. Losyon ve güneş kremi bu tasarımı renklendirebilir.

Profesyonel kuru temizleme için standart bir işlemi tercih edin.

EDİTÖR NOTU

  • Diğer çevre dostu bikinilerimizi keşfetmek isterseniz, Yaz Kokusu koleksiyonundaki diğer parçalara göz atın, örneğin Barbados ve Rhodes gibi.


Ürün Kodu: 15069473