Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Bear Akıllı Microcurrent Yüz Sıkılaştırma Cihazı
Bear Akıllı Microcurrent Yüz Sıkılaştırma Cihazı 1
Bear Akıllı Microcurrent Yüz Sıkılaştırma Cihazı 2
Bear Akıllı Microcurrent Yüz Sıkılaştırma Cihazı 3
Bear Akıllı Microcurrent Yüz Sıkılaştırma Cihazı 4

Foreo Bear Akıllı Microcurrent Yüz Sıkılaştırma Cihazı

Satıcı: FOREO 10.0
13999 TL
Ürün Bilgileri

Cinsiyet

Unisex

Garanti Süresi

2 Yıl

FAYDALARI


- Yüz fitness devrimi burada! Foreo'nun yeni bear microcurrent cihazı, yaşlanma karşıtı bakımı bir üst seviyeye taşıyor.

- BEAR™ yüzünüz ve boynunuzdaki 69 kası çalıştırmak için gelişmiş microcurrent (mikro akım) ve t-Sonic™ titreşimler kullanır.

- Kişiselleştirilebilir microcurrent yüz bakım egzersizleri ve patentini aldığımız anti-Shock system™ ile BEAR™, dünyanın en etkili ve güvenli microcurrent cihazıdır.

- Yüzünüzdeki 43 ve boynunuzdaki 26 kasın yaşlandıkça doğal olarak şeklini ve sıkılığını kaybettiğini biliyor muydunuz? Egzersiz yapmamak için milyonlarca bahaneniz olabilir fakat şimdi bear ile cildinizin hiçbir bahanesi yok!


KULLANIMI ÇOK KOLAY!


1) Hem BEAR™ cihazınızın hem yüzünüzün temiz ve kuru olduğundan, kalıntı kalmadığından emin olun. Ardından bakım için yüzünüz ve boynunuza ince bir tabaka SERUM SÉRUM SERUM uygulayın.

2) Etkinleştirmek için evrensel güç düğmesine basın. Her bir seviye için hızlıca basarak mikro akım yoğunluğunu ayarlayıp T-Sonic™ kapatmak için iki kere basın. Diğer seçenekler uygulamada.

3) İki metal küreyi cildinize hafifçe bastırıp elmacık kemikleriniz ve alnınızdan yukarıya doğru, dudaklarınızın çevresinde, çene hattı ve boyun çevresinde kaydırabilirsiniz.

4) Bitirdiğinizde cihazı kapatmak için 3 saniye boyunda evrensel güç düğmesine basın. Ardından tercihinize göre kalan serumu cildinize yedirin veya yüzünüzle cihazınızı durulayıp kurutun.


ÖZELLİKLERİ :

- Kullanım Bölgeleri: Alın, Elmacık Kemikleri, Nazolabial Bölge, Boyun

- Çeşitli microcurrent yüz egzersizleriyle bear, cebinizdeki kişisel antrenörünüz olacak.

- Microcurrent (mikro akım) küreleri yüzünüzde gezdirin ve vücudunuzun doğal süreçlerini taklit eden elektrik akımları ile kolajen üretimini, elastin onarımını ve yüzünüzün sıkılaşmasını sağlayın.

- Patentli T-Sonic™ titreşimler dolaşımı artırmak, toksinleri yok etmek ve yüzdeki gerilimi hafifletmek için gözeneklerinize derinlemesine işler ve size daha pürüzsüz, yumuşak ve ışıltılı bir cilt sunar.

- 2 yıl FOREO Türkiye garantilidir.


UYARI: BEAR™ veya herhangi bir microcurrent cihazı ASLA iletken serum, jel veya krem uygulamadan kullanmayın. İdeal iletkenliği sağlamak için BEAR™'i kullanmadan önce ince bir tabaka serum uygulayıp tamamen emilene kadar masaj yapın.


EN SIK SORULAN SORULAR

- Dişlerinizde amalgam dolgu (siyah gümüş), yüz bölgenizde herhangi bir metal implant, aparat, protez mevcut ise KULLANMAYIN şeklinde öneriyoruz.

- Yüzünüzde herhangi bir estetik amaçlı operasyon (burun ameliyatı dahil) mevcut ise KULLANMAYIN şeklinde öneriyoruz.

- Herhangi bir medikal endişeniz var ise ürünü edinmeden mutlaka doktorunuza danışınız.


Ürün Kodu: 15029058