Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
BEAR™ 2 Eyes&Lips Kontrollü Mikro Akım Yüz Sıkılaştırma Cihazı
BEAR™ 2 Eyes&Lips Kontrollü Mikro Akım Yüz Sıkılaştırma Cihazı 1
BEAR™ 2 Eyes&Lips Kontrollü Mikro Akım Yüz Sıkılaştırma Cihazı 2
BEAR™ 2 Eyes&Lips Kontrollü Mikro Akım Yüz Sıkılaştırma Cihazı 3
BEAR™ 2 Eyes&Lips Kontrollü Mikro Akım Yüz Sıkılaştırma Cihazı 4

Foreo BEAR™ 2 Eyes&Lips Kontrollü Mikro Akım Yüz Sıkılaştırma Cihazı

Satıcı: FOREO 10.0
8399 TL
Ürün Bilgileri

Cinsiyet

Unisex

Garanti Süresi

2 Yıl

Renk

Açık Mavi

FOREO BEAR™ 2 Eyes&Lips 10 Yoğunluk ve 2 Tip Mikro Akım ile Mikro Akım Çizgi Düzeltme Cihazı


5 farklı yoğunluklu mikro akım teknolojisi ve T-Sonic titreşimler kullanan FOREO BEAR, yaşlanmaya meyilli bölgelerin sıkılaşmasına ve yeniden kontürlenmesine yardımcı olarak gözle görünür sonuçlar elde etmenizi sağlar. Yayılma etkisi olmayan cihaz, yüzdeki kırışıklıkların azalmasını sağlarken aynı zamanda çene çizgisi, yanaklar, boyun ve alın gibi bölgeleri kontürler. Anti-Shock Sistemi özelliğine sahip BEAR, cildinizin elektriğe karşı direncini ölçer ve maksimum güvenlik ve konfor için seçtiğiniz yoğunluktaki mikro akımı cildinize göre ayarlar. Tüm cilt tipleri ve yaşlara uygun olan bu şarj edilebilir cihaz, sürekli kullanımda gözle görünür ve uzun süre kalıcı etkili sonuçlar sağlar. Güvenli kullanım ve ileri düzeyde etkili sonuç edinmekiçin BEAR'ın FOREO'nun geçirgen serumu ile birlikte kullanılması tavsiyeedilir.


Kasları sıkılaştırmak ve sıkılaştırmak, kollajen ve elastin üretimini artırmak (cildi sıkılaştırmak ve gözleri ve ağzı çevreleyen ince çizgileri ve kırışıklıkları iyileştirmek) için Lifting Microcurrent™ veya aydınlatmak ve dolgunlaştırmak için Tapping Microcurrent™ arasında seçim yapın. Microcurrent, T-Sonic™ ile birleşerek cildi dolgunlaştırır ve göz altı sarkmasını ve çukurluğunu azaltırken dudakları vurgular.


Pratik hafif formatına rağmen, hiper etkili, invaziv olmayan mikro akım tonlama cihazı, iki hassas küre aracılığıyla güçlü bir düşük voltajlı mikro akımı kanalize ederek, bireysel hatların hedeflenmesine ve 10 ayarlanabilir mikro akım yoğunluğuyla radikal özelleştirmeye olanak tanır. Cerrahi müdahaleye güvenli, ağrısız bir alternatif olan BEAR™ 2 Eyes&Lips, yalnızca 1 hafta içinde ince çizgileri, sıkılığı ve elastikiyeti iyileştirerek gözle görülür şekilde sıkılaştırma, kaldırma ve şekillendirme için 2 dakikalık yoğun bir mikro akım tedavisi sağlar. Dünyanın ilk FDA onaylı tıbbi mikro akım cihazı koleksiyonunun bir parçası olan BEAR™ 2 Eyes&Lips, en üst düzey kullanım konforunu ve kesinti yaşanmamasını sağlamak için patentli bir Anti-Shock System™ 2.0 ile birlikte gelir! Maksimum güvenlik ve gelişmiş sonuçlar için, mikro akım cihazları iletken bir ortamla birlikte kullanılmalıdır ve BEAR™ 2 Eyes&Lips, iletken Güçlendiricinizi kolayca saklamak için dahili, pratik çıkarılabilir bir kapsülle birlikte gelir. FOREO'nun mikro akım teknolojisiyle kullanılmak üzere geliştirilen FOREO SUPERCHARGED™ Göz ve Dudak Çevresi Güçlendirici'yi öneriyoruz. Antioksidan bakımından zengin kafein ve kızılcık özü, nemlendirici gül suyu, sıkılaştırıcı niasinamid ve elastikiyet arttırıcı B5 Vitamini dahil olmak üzere %93 doğal kaynaklı bileşenlerle hiper konsantre, hızlı emilen, iletken formül göz çevresini dolgunlaştırır, pürüzsüzleştirir ve anında aydınlatır. dudakları vurgular.


KUTU İÇERİĞİ:

• BEAR 2 Eyes&Lips

• USB Şarj Kablosu

• Hızlı Başlangıç Kılavuzu


NASIL KULLANILIR:

• FOREO For You uygulamasını indirin. Bluetooth'u etkinleştirin ve cihazı uygulamayla senkronize edin.

• Yüzünüzü yağsız bir temizleyiciyle temizleyin, makyajı, yağları ve kirleri çıkarın.

• Güvenli ve etkili bir tedavi için ince bir tabaka FOREO SUPERCHARGED™ Göz ve Dudak Çevresi Güçlendirici uygulayın.

• Uygulama aracılığıyla veya evrensel düğmeyi kullanarak manuel olarak önceden ayarlanmış rutininizi ve mikro akım yoğunluğunu seçin.

• BEAR™ 2 Eyes&Lips'i cildinizde 2 dakika boyunca istediğiniz bölgelerde gezdirin. Rutin tamamlandıktan sonra cihaz kapanacaktır.

• Düzenli cilt bakım rutininize devam edin.

• Günün veya gecenin herhangi bir saatinde, günde bir kez 2 dakika süreyle kullanın.


UYARI: BEAR™ serisi veya herhangi bir microcurrent cihazı ASLA iletken serum, jel veya krem uygulamadan kullanmayın. İdeal iletkenliği sağlamak için BEAR™'i kullanmadan önce ince bir tabaka serum uygulayıp tamamen emilene kadar masaj yapın.


EN SIK SORULAN SORULAR


- Dişlerinizde amalgam dolgu (siyah gümüş), yüz bölgenizde herhangi bir metal implant, aparat, protez mevcut ise KULLANMAYIN şeklinde öneriyoruz.

- Yüzünüzde herhangi bir estetik amaçlı operasyon (burun ameliyatı dahil) mevcut ise KULLANMAYIN şeklinde öneriyoruz.

- Herhangi bir medikal endişeniz var ise ürünü edinmeden mutlaka doktorunuza danışınız.

Ürün Kodu: 15027574