Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Cruelty Free
Hızlı Gönderi
Polaar Nemlendirici Ve Besleyici Dudak Balmı
Polaar Nemlendirici Ve Besleyici Dudak Balmı 1
Polaar Nemlendirici Ve Besleyici Dudak Balmı 2
Polaar Nemlendirici Ve Besleyici Dudak Balmı 3
Polaar Nemlendirici Ve Besleyici Dudak Balmı 4

Polaar Polaar Nemlendirici Ve Besleyici Dudak Balmı

490 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : ricinus communis (castor) seed oil, glycerin, c10-18 triglycerides, helianthus annuus (sunflower) seed oil, butyrospermum parkii (shea) butter, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, hydrogenated castor oil, cera alba (beeswax), glyceryl dibehenate, jojoba esters, parfum (fragrance), tribehenin, polyglycerin-3, caprylic/capric triglyceride, copernicia cerifera cera (copernicia cerifera (carnauba) wax), calendula officinalis flower extract, acacia decurrens flower cera (acacia decurrens flower wax), helianthus annuus seed cera (helianthus annuus (sunflower) seed wax), rubus arcticus fruit extract, rubus chamaemorus fruit extract, vaccinium vitis-idaea fruit extract, tocopherol, glyceryl behenate, linalool, limonene, citral, citronellol, geraniol, eugenol
Kullanım Şekli : Günün herhangi bir saatinde, tercihen dışarı çıkmadan önce kullanın. - Gerektiği kadar sık tekrarlayabilirsiniz. - Yoğun onarıcı etki için akşam yatmadan önce dudaklarınıza kalın bir tabaka olarak uygulayabilirsiniz.
Ürün Açıklaması : Polaar The Genuine Lapland Lip Balm, %98’i doğal içeriklerden oluşan dudak balmıdır. İlk uygulamadan itibaren dudakları nemlendirir ve besler. Soğuk / sıcak havanın yıprattığı dudakları onarır. Yapışkan olmayan yapısı renksizdir. İçeriğindeki shea yağı dudakları besler ve korur; ayçiçeği, jojoba ve kayısı yağı dudakları yumuşatır; balmumu dudakları besler; kalendula yağı ise yatıştırır. A, C ve E vitaminleri açısından da çok zengindir. Antioksidan, koruyucu ve besleyici özellik sağlar. Ayrıca içeriğinde cildi besleyen vitamin ve antioksidan bakımından zengin Arktik meyveler (ahududu, bulutüzümü ve kızılcık) vardır. Bu meyveler Omega 3 ve Omega 6 içerir. Paraben & phenoxyethanol içermez. Alkol ve mineral yağ içermez. Cruelty-free ve vegan sertifikalı üründür.
Model Kodu : P30101449
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5002964592

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin