Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Gelee Brightening Serum 30 Ml
Gelee Brightening Serum 30 Ml 1
Gelee Brightening Serum 30 Ml 2
Gelee Brightening Serum 30 Ml 3
Gelee Brightening Serum 30 Ml 4

Gelee Beauty Gelee Brightening Serum 30 Ml

409.95 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Aqua, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Maltodextrin, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Trehalose, Urea, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Citrus Aurantium Dulcis Juice, Tetrasodium EDTA, Ethoxydiglycol, Pentylene Glycol, Serine, Sodium PCA, Hydrolyzed Collagen, Pinus Strobus Bark Extract, Erythritol, Carrageenan, Algin, Caprylyl Glycol, Ferulic Acid, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Oryza Sativa Bran Oil, Sodium Benzoate
Kullanım Şekli : Formülündeki C vitamini, cilt eşitsizlikleri ve güneş kaynaklı lekelere karşı etki göstererek cildin daha ışıltılı ve pürüzsüz görünüm kazanmasına yardımcı olur. Ciltteki ton eşitleme sürecini hızlandırır. Ferulik Asit ile güneşten gelen zararlı ışınların etkisini azaltmaya yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için uygundur. 20 yaş ve üstü kişilerin kullanması önerilir.;Leke ve ton eşitsizliği yaşayan ciltler içindir.
Ürün Açıklaması : Formülündeki C vitamini, cilt eşitsizlikleri ve güneş kaynaklı lekelere karşı etki göstererek cildin daha ışıltılı ve pürüzsüz görünüm kazanmasına yardımcı olur. Ciltteki ton eşitleme sürecini hızlandırır. Ferulik Asit ile güneşten gelen zararlı ışınların etkisini azaltmaya yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için uygundur. 20 yaş ve üstü kişilerin kullanması önerilir.;Leke ve ton eşitsizliği yaşayan ciltler içindir.
Model Kodu : GBS4
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Türkiye
Ürün Kodu: : 5002974226

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin