Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Gelee Exfoliating Red Serum 30 Ml
Gelee Exfoliating Red Serum 30 Ml 1
Gelee Exfoliating Red Serum 30 Ml 2
Gelee Exfoliating Red Serum 30 Ml 3
Gelee Exfoliating Red Serum 30 Ml 4

Gelee Beauty Gelee Exfoliating Red Serum 30 Ml

299.95 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Aqua, Glycolic Acid, Ethoxydiglycol, Anthocyanins, Glycerin, Sodium Hydroxide, Salicylic Acid, Panthenol, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Citric Acid, 1,2-Hexanediol, Propylene Glycol, Punica Granatum Fruit Juice, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium PCA, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Ascorbic Acid, Gluconic Acid, Lactic Acid, Erythritol, Malic Acid, Carrageenan, Caprylyl Glycol, Tartaric Acid, Butylene Glycol, Ceramide NP, Phenoxyethanol, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Chondrus Crispus Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Potassium Hyaluronate
Kullanım Şekli : Cildin en üst yüzeyini daha parlak ve daha düzgün bir görünüm için temizler. Cildin yenilenmesine ve gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur.Formülündeki Alfa Hidroksi Asit ve Beta Hidroksi Asit ile cilt yüzeyinde soyma işlemi yaparak cildin tazelenmesine ve yenilenmesine yardımcı olur. Panthenol ile güçlendirilmiş özel formülü sayesinde cildi korur.
Ürün Açıklaması : Cildin en üst yüzeyini daha parlak ve daha düzgün bir görünüm için temizler. Cildin yenilenmesine ve gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur.Formülündeki Alfa Hidroksi Asit ve Beta Hidroksi Asit ile cilt yüzeyinde soyma işlemi yaparak cildin tazelenmesine ve yenilenmesine yardımcı olur. Panthenol ile güçlendirilmiş özel formülü sayesinde cildi korur.
Model Kodu : GBS1
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Türkiye
Ürün Kodu: : 5002974225

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin